DIA DE LA DONA 7 DE MARZO

Oliva programa una completa Setmana de la Dona del 6 al 12 de març amb actes per a tots els públics

Programa del dia de la Dona en Oliva

DIJOUS 7: DIA DEDICAT A L'ESPORT FEMENÍ

-De 10.00 h a 13.00 h, al Pavelló Municipal d'Esports, jornada pràctica i taula redona amb 5 esportistes professionals valencianes o instal·lades en la Comunitat Valenciana. Participaran els alumnes de 6é de Primària i 1r de l'ESO de tots els centres educatius d'Oliva. La part pràctica durarà aproximadament una hora i les esportistes mostraran part de les seues tècniques i exercicis que realitzen en entrenaments.

Les esportistes que participaran són Concha Montaner (atleta olímpica professional), Eva Coronado (nadadora paralímpica professional), Mónica Merenciano (judoka professional i paralímpica), Belén Esterlich (gimnasta professional), i Jane Saville (atleta professional i olímpica de marxa).

L'Ajuntament oferirà un esmorzar saludable per a tots els participants.

-De 16.30 h a 19.30 h, al complex esportiu municipal, es realitzarà la gimcana de les Escoles Esportives Municipals, en la que participaran 130 xiquets i xiquetes. Aquesta activitat va dirigida a xiquets i xiquetes d'entre 11 i 15 anys, categoria infantil i cadet, perquè és important que els menors participen i entenguen la commemoració del Dia de la Dona i la importància de la igualtat.

L'ajuntament obsequiarà a cada participant amb una camiseta commemorativa del dia de la dona.

Banner